Halloween mobile askarteluohje


Askartele yhdessä lasten kanssa hauska Halloween mobile!


Syksy on täällä! Ja sen mukana viilenevät päivät ja syyssateet. Syksyisinä sadepäivinä on mukavaa pysytellä sisällä, juoda kuumaa kaakaota ja viettää leppoisia hetkiä yhdessä.


Halloweenin aikaan sopiva uutuuskirjamme Nimi ja Seittikujan salaisuus on täynnä syksyn sävyjä ja Halloween-tunnelmaa, ja sen innoittamana olemme luoneet teille jotain kivaa! Halloween-aiheisen mobilen askartelu kirjamme upeilla kuvituksilla on hauskaa puuhaa koko perheelle.

Tulosta vain Halloween-aiheinen askarteluarkkimme ja seuraa alla olevia ohjeita oman Halloween-mobilen luomiseksi.Mitä tarvitset: Tulostettavat askarteluarkit, puisia askartelutikkuja, lankaa, sakset ja paperiliimaa. Askarteluarkki sisältää 4x A4-paperia, jotka yhdessä muodostavat kuvien etu- ja takaosan.

Aloita leikkaamalla paperiset kuviot ja laita ne sivuun odottamaan.

VINKKI: Kuvioita ei tarvitse leikata turhan tarkkaan tässä vaiheessa. Suosittelemme, että siistit kuviot leikkaammalla sen jälkeen kun olet liimannut osat yhteen.

Leikkaa noin 45-50 cm langanpätkä jokaista paria varten. Levitä liimaa yhdelle kuvion puolikkaista, aseta lanka kuviolle ja liimaa toinen puoli kuviosta päälle. Kun liima on kuivunut, voit siistiä kuvion reunat saksilla ja leikata mahdolliset valkeat reunat pois.

VINKKI: Tarkista, että lanka tulee ulos kuvion yläpäästä, jotta hahmo roikkuu oikeinpäin.

Sido kaksi puutikkua yhteen siten, että niistä muodostuu risti. Jätä lankaa yli riittävästi, koska sen avulla voit ripustaa mobilen roikkumaan lampusta, katosta, verhotangosta tai ovenkarmista.


Nyt voit ripustaa hahmot mobileen. Suosittelemme, että ripustat yhden hahmon roikkumaan ristin keskeltä, ja loput hahmot voi jakaa sopivin välein tikuille. Voit itse päättää kuinka korkealla haluat hahmojen roikkuvan. Käytä kaikki hahmot tai valitse omat suosikit!

VINKKI: Mobilen tasapainottaminen vaatii hieman harjoittelua, mutta voit helposti säätää eri sivujen painoa siirtämällä hahmoja tikuilla tai kokeilemalla eri korkeuksia. Tämä vaihe saattaa olla hieman haastava, mutta tulos on sen arvoinen!Toivottavasti teillä on yhtä hauskaa askarrella oma mobile kuin meidän hurjalla Halloween-tiimillämme.


Meistä olisi hienoa nähdä millaisia mobileja teillä luotiin, joten jaathan teidän luomuksenne Instagramissa käyttämällä tägejä #paraskirjani ja #mybesthalloween


🎃👻🕸 HAPPY HALLOWEEN! 🕸👻🎃


TULOSTA ARKIT ALTA

mobile_1_A.jpg

mobile_1_B.jpg

mobile_2_A.jpg

mobile_2_B.jpg

Sinua voi myös kiinnostaa:

Joulukalenteri

Tulosta koristeellinen joulukalenteri joulun odotukseen

Syksyinen puuhabingo

Tulosta syksyinen puuhabingo, josta löytyy puuhaideoita koko perheelle!

Metsäbingo

Lataa ja tulosta ilmainen metsäbingo mukaan metsäretkelle!