💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
My Little Pony uutuus!
Yksilöitävä lahja
Usko itseesi, Nimi!

Usko itseesi, Nimi!

Usko itseesi, Nimi!

23,99 € 23,99 €

Yksilöi kirja ⬇

Säkenöivä My Little Pony -kirja rohkeudesta, ystävyydestä ja tiimityön tärkeydestä!

Tässä yksilöidyssä lastenkirjassa lapsesi on pääroolissa rohkeana pienenä ponina ihmeellisessä My Little Pony -maailmassa.

Hänet on valittu kertomaan nuorille varsoille, kuinka pienetkin ponit voivat saada aikaan suuren muutoksen. Ponimme kärsii ramppikuumeesta, mutta hän onnistuu voittamaan jännityksensä ja kokee lopuksi valtavan yllätyksen!

Tarina on alkuperäinen mutta perustuu suosittuun Netflix-elokuvaan My Little Pony: Uusi sukupolvi. Kirja on värikäs ja täynnä kimallusta ja kauniita yksityiskohtia. Kirjan lopussa on myös hauska testi.

Voit muokata kirjan pääosassa olevan ponin ulkonäköä lapsesi lempivärien mukaan. Kirja on tarkoitettu 4–6-vuotiaille lapsille ja sopii sekä niille, jotka ovat nähneet uuden My Little Pony -elokuvan että niille, jotka eivät ole nähneet elokuvaa.

Kirja on tehty yhteistyössä Hasbron kanssa.

Tutustu myös aiemmin julkaistuun kirjaan: My Little Pony: Söpöysmerkkejä etsimässä.Kirjoittaja: Amanda Pons Bertelsen
Kirjoittaja: Paula Repo

Trustpilot Stars    Trustpilot Logo
Ikäryhmä
4–6-vuotiaille
pages
34 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Usko itseesi, Nimi!

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsen tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
Kirjoita lapsen ikä numerolla. Kirjoita vain numero.
 

Aikuisen tiedot

Kirjoita aikuisen nimi. Voi olla esimerkiksi isä, äiti, mummi, ukki, täti tai kummi. Henkilön sukupuolella ei ole merkitystä. Hahmoa ei ole kuvitettu.
Kirjoita aikuisen nimi. Voi olla esimerkiksi isä, äiti, mummi, ukki, täti tai kummi. Henkilön sukupuolella ei ole merkitystä. Hahmoa ei ole kuvitettu.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.