Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin 💌
Kirjoita lapsen nimi:
Päiväkotikirja!
Personlig barnbok

Namn på förskolan

23,99 €
Yksilöi kirjaFör barn som ska börja på förskolan eller som redan går på förskolan.

Boken handlar om vardagen på förskolan - från det att barnet lämnas på morgonen tills en vuxen hämtar barnet igen. De olika aktiviteterna som beskrivs i boken är till exempel att barnet deltar i samling, lek på avdelningen, matstund, sovstund, lek på förskolegården och hämtning.

Boken kan både användas som hjälp till att börja på förskolan och till barn som redan går på förskolan. Den kan förbereda barnet på vardagen på förskolan och de förändringar det innebär. Samtidigt passar boken också för barn som redan går på förskolan eftersom den beskriver en vanlig vardag och uppmanar till att prata om barnets känslor genom olika frågor som ställs i boken.

Frågorna som man ställer till barnet om vardagen på förskolan hjälper barnet att lära sig de dagliga rutinerna på förskolan. Boken fokuserar på barnets motoriska och sociala utveckling med frågor som till exempel: Hur är man en bra kompis? På så vis engageras barnet aktivt i berättelsen.

Kan också användas av ensamstående föräldrar där mamma och pappa inte bor tillsammans.

Kirjoittaja: Anna Dybdal  Kirjoittaja: Helena Joy  Kuvittaja: Anja Løfkvist 
Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen.
Kovakantinen.

Personliggör Namn på förskolan

Välj storlek på boken

Uppgifter om barnet

Skriv en personlig hälsning till barnet här. Använd inte emojis då de inte kan visas i texten. Texten kommer att stå på första sidan oavsett vilken berättelse det gäller (max 300 tecken).
 
Skriv namnet på barnets förskola. Om du inte vet namnet på förskolan skriver du ‘förskolan’ i bestämd form.

Info om mamma

Skriv t.ex. 'mamma' eller 'mormor'. Rollen kan vara mamma, bonusmamma eller mormor/farmor. Denna kvinna väcker barnet på morgonen innan barnet ska på förskolan. Om du är ensamstående mamma skriver du även mamma eller namnet på mamma vid 'info om pappa eller annan viktig vuxen'.

Info om pappa eller annan viktig vuxen

Skriv 'pappa' eller vuxens namn, t.ex. 'mamma Lisa', bonuspappas namn, eller en annan vuxen. Kan vara både en man eller en kvinna. Denna person hämtar barnet på förskolan.
 

Info om förskolläraren

Skriv namnet på förskolläraren. Om du inte vet namnet på förskolläraren skriver du ‘förskolläraren’ i bestämd form. Kan både vara en man eller en kvinna.

Kuinka käsittelemme dataasi

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.