💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
2 lasta safarilla!
Yksilöitävä lahja
Nimi, Nimi ja villieläimet

Nimi, Nimi ja villieläimet

Nimi, Nimi ja villieläimet

24,99 € 24,99 €

Yksilöi kirja ⬇

Villieläinkirja kahdelle lapselle!

Tämän kirjan voi tilata myös yhdelle lapselle: Nimi ja villieläimet.Ihanat päähenkilömme rakastavat eläimiä ja leikkivät leijonaa ja krokotiilia olohuoneessa. Onneksi aikuiset tahtovat myös olla mukana leikissä. Yhdessä he leikkivät lähtevänsä katsomaan kaikkia Afrikassa asuvia jännittäviä eläimiä.

Savannilla he näkevät elefantin, joka pesee poikastaan. He näkevät myös uteliaita, raidallisia seeproja ja nälkäisiä kirahveja. He näkevät vedessä krokotiileja, jotka rakastavat olla piilosilla virtahepojen kanssa. Virtahevot piereskelevät niin, että vesi kuplii. He näkevät myös karjuvan leijonan, nopean gepardin, tanssivia flamingoja, aivastelevan sarvikuonon ja röyhkeitä apinoita, jotka nappaavat banaaneja eväskorista.

Kirja sopii mainiosti 0-4-vuotiaille lapsille. Molemmat lapset ovat kirjan päähenkilöitä. He voivat olla sisaruksia tai ystäviä.

Lapset pääsevät tässä yksilöidyssä lastenkirjassa aktiiviseksi osaksi tarinaa töräyttelemällä kuin elefantti, karjumalla kuin leijona, piereskelemällä kuin virtahepo, näyttämällä kieltä kuin kirahvi ja paljon muuta!


Kirjoittaja: Anna Dybdal
Kirjoittaja: Helena Joy
Kuvittaja: Sarah Conradsen

Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo
Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi, Nimi ja villieläimet

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Ensimmäisen lapsen tiedot

 
Kirjoita ensimmäisen lapsen kotipaikkakunnan nimi.

Toisen lapsen tiedot

Ensimmäisen lapsen kaksonen, samanikäinen tai hieman nuorempi sisarus tai ystävä.
 

Ensimmäisen lapsen äidin tiedot (mahd. myös toisen lapsen äiti)

Kirjoita 'äiti' tai äidin nimi. Voi olla äiti, äitipuoli, isoäiti tai muu naispuolinen aikuinen. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Ensimmäisen lapsen isän tiedot (mahd. myös toisen lapsen isä)

Kirjoita 'isä' tai isän nimi. Voi olla isä, isäpuoli, isoisä tai muu miespuolinen aikuinen. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.