Paras Kirjani: kirjoja koko sydämellä!Grundlæggerne Hella og Henrik

Paras Kirjani valmistaa kirjoja koko sydämellä

Paras Kirjani on meidän yhteinen unelmamme ja intohimomme - motivoidumme ja inspiroidumme päivittäin siitä, että saamme työskennellä yksilöityjen lastenkirjojen parissa. 

Tavoitteemme yksilöityjen lastenkirjojen tekemisen kanssa on, että lasten ja lapsiperheiden jokapäiväisestä elämästä tulisi entistä ihmeellisempää ja huolettomampaa. Hieman lisää läheisyyttä ja yhdessäoloa hektiseen arkeen..

Teemme joka päivä töitä perusarvojemme eteen

Valmistamme päivittäin yksilöllisiä lastenkirjoja lapsille, jotka seikkailevat itse kirjan päähenkilönä. Lapsesi on tarinan keskipisteenä jokaisessa yksilöllisessä kirjassamme. Tilatessa saat valita päähenkilölle nimen ja muita lapseesi liittyviä tietoja. 

Kun saat valita lapsen ja hänen kavereiden ja perheenjäsenten hiusvärin ja ihonvärin, tulee kirjasta todella erityinen ja uniikki. Tämä saa niin lapsen kuin kirjan lukijankin hymyilemään kerta toisensa jälkeen. Hella pakker personlige bøger ind

Børn hygger med deres personlige bøger

Meidän universumimme

Paras Kirjani tekee kirjoja niille, jotka rakastavat ääneen lukemista ja ikiomia yksilöllisiä tarinoita.  Lapsesi seikkailee aina kirjojemme päähenkilönä!