Kirjoita lapsen nimi:
Isoille merirosvoille!
Yksilöity merirosvokirja

Nimi ja Nimi aarrejahdissa

22,99 €
Yksilöi kirja

Kaikille lapsille, jotka rakastavat merirosvotarinoita ja aarrejahteja!

Tämä kirja on tarkoitettu 6-9-vuotiaille. Tarinasta on olemassa myös 3-5-vuotiaille lapsille sopiva versio, jonka löydät täältä:
MERIROSVOKIRJA PIENILLE.

Tästä jännittävästä merirosvotarinasta ei vauhtia puutu. Eräänä päivänä kirjan kaksi päähenkilöä löytävät vedestä pullopostia. Heidän suureksi hämmästyksekseen pullo sisältää aarrekartan, ja he päättävät lähteä etsimään siihen merkittyä aarresaarta.

Mutta eipä aikaakaan, kun he näkevät jotakin horisontissa. Valtava merirosvolaiva, jonka kannella on ihan oikeita merirosvoja! Etsivätkö hekin aarretta?

Ennen kuin lapset huomaavatkaan, he purjehtivat merirosvojen kanssa kilpaa aarresaarelle.

Hauska ja jännittävä tarina hurjasta aarrejahdista yksilöitynä lastenkirjana.

Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen  Kirjoittaja: Sarah Conradsen 
Ikäryhmä
6–9-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki

Yksilöi Nimi ja Nimi aarrejahdissa

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsi 1

Kirjoita lapsen etunimi. Tämä lapsi on tarinan vanhempi lapsi. Molemmat lapset ovat tarinan päähenkilöitä.
 

Lapsi 2

Kirjoita lapsen etunimi. Tämä lapsi on tarinan nuorempi lapsi. Hän voi olla esimerkiksi ensimmäisen lapsen nuorempi sisarus tai ystävä. Molemmat lapset ovat tarinan päähenkilöitä.
 

Kuinka käsittelemme dataasi

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.