Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin 💌
Kirjoita lapsen nimi:
Pienille merirosvoille!
Yksilöity merirosvokirja

Nimi ja Nimi aarrejahdissa

23,99 €
Yksilöi kirja

Kaikille lapsille, jotka rakastavat merirosvoleikkejä ja lähtevät mielellään aarrejahtiin!Tämä kirja on tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille. Tarinasta on olemassa myös 5-9-vuotiaille lapsille sopiva versio, jonka löydät täältä:
MERIROSVOKIRJA ISOILLE.

Tässä yksilöidyssä lastenkirjassa kaksi lasta löytävät vedestä pullopostia. Heidän suureksi hämmästyksekseen pullon sisällä on aarrekartta. He päättävät siltä seisomalta lähteä etsimään aarretta. Matkalla lapset törmäävät ihka oikeisiin merirosvoihin, jotka lupaavat auttaa heitä. Löytääkö seurue oikealle aarresaarelle?

Hauska ja jännittävä tarina aarrejahdista yksilöllisen lastenkirjan muodossa.

Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen  Kuvittaja: Sarah Conradsen 
Ikäryhmä
2–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen.
Kovakantinen.

Yksilöi Nimi ja Nimi aarrejahdissa

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsi 1

Kirjoita lapsen etunimi. Tämä hahmo on tarinan vanhempi lapsi. Molemmat lapset ovat tarinan päähenkilöitä.
 

Lapsi 2

Kirjota lapsen etunimi. Tämä hahmo on tarinan nuorempi lapsi. Hän voi olla esimerkiksi ensimmäisen lapsen nuorempi sisarus tai ystävä. Molemmat lapset ovat tarinan päähenkilöitä.
 

Kuinka käsittelemme dataasi

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.