💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Pienille merirosvoille!
Yksilöitävä lahja
Lukas ja Nimi aarrejahdissa

Lukas ja Nimi aarrejahdissa

Nimi ja Nimi aarrejahdissa

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Kaikille lapsille, jotka rakastavat merirosvoleikkejä ja lähtevät mielellään aarrejahtiin!Tämä kirja on tarkoitettu 2-4-vuotiaille lapsille. Tarinasta on olemassa myös 5-9-vuotiaille lapsille sopiva versio, jonka löydät täältä:
MERIROSVOKIRJA ISOILLE.

Tässä yksilöidyssä lastenkirjassa kaksi lasta löytävät vedestä pullopostia. Heidän suureksi hämmästyksekseen pullon sisällä on aarrekartta. He päättävät siltä seisomalta lähteä etsimään aarretta. Matkalla lapset törmäävät ihka oikeisiin merirosvoihin, jotka lupaavat auttaa heitä. Löytääkö seurue oikealle aarresaarelle?

Hauska ja jännittävä tarina aarrejahdista yksilöllisen lastenkirjan muodossa.


Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen
Kuvittaja: Sarah Conradsen

Ikäryhmä
2–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja Nimi aarrejahdissa

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsi 1

Kirjoita lapsen etunimi. Tämä hahmo on tarinan vanhempi lapsi. Molemmat lapset ovat tarinan päähenkilöitä.
 
Olet valinnut

Lapsi 2

Kirjota lapsen etunimi. Tämä hahmo on tarinan nuorempi lapsi. Hän voi olla esimerkiksi ensimmäisen lapsen nuorempi sisarus tai ystävä. Molemmat lapset ovat tarinan päähenkilöitä.
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.