💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Autokirja!
Yksilöitävä lahja
Nimi rakastaa autoja

Nimi rakastaa autoja

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Suloinen autokirja perheen pienimmille!Jihuu! Tämän kirjan ihana pieni päähenkilö rakastaa autoja. Kaikenmuotoisia ja kaikenvärisiä! Mikäpä olisi tämän lapsen mielestä jännittävämpää kuin katsella autoja yhdessä rakkaiden aikuisten kanssa?

Yhdessä he näkevät paloauton, poliisiauton, kilpa-auton, roska-auton, ambulanssin, postiauton, sähköauton, autokuljetuksen... Ja kaikki ihmiset, jotka työskentelevät niiden kanssa joka päivä. Ja kukapa tietää? Ehkäpä pieni päähenkilömme auttaa myös pelastajaa sammuttamaan tulipalon ja postinkantajaa jakamaan postia? Päähenkilömme pääsee myös kilpa-auton kyytiin yhdessä kuljettajan kanssa ja auttaa poliisia liikenteessä. Lopuksi on aikaa pysähtyä hetkeksi jäätelöauton luona, josta kaikki saavat jäätelöä.

Yksilöity lastenkirja yli 1-vuotiaille.

Kirjaa voidaan käyttää myös isovanhempien kanssa ja uus- ja sateenkaariperheissä.

Lapsi pääsee aktiiviseksi osaksi tarinanlukua mm. soittamalla torvea, laskemalla autoja, vilkuttamalla ja nallea etsimällä!


Kirjoittaja: Anna Dybdal
Kirjoittaja: Helena Joy
Kuvittaja: Anja Løfkvist

Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi rakastaa autoja

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Lapsen tiedot

 
Kirjoita lapsen kotipaikkakunnan nimi.

Äidin tai muun naispuolisen aikuisen tiedot

Kirjoita äiti tai naisen nimi. Voi olla myös äitipuoli , isoäiti, tai muu naispuolinen aikuinen. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Isän tai muun aikuisen tiedot

Kirjoita toisen vanhemman nimi. Voi olla isä, isäpuoli, toinen äiti tai muu tärkeä aikuinen. Voi olla mies tai nainen.
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.