💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Avaruusmatka!
Yksilöitävä lahja
Baby?utm source=webpage ja Nimi avaruusmatkalla

Nimi ja Nimi avaruusmatkalla

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Kaikille lapsille, jotka rakastavat maailmankaikkeuden tutkimista!Tämän henkilökohtaisen lastenkirjan hurmaavat päähenkilöt rakastavat tähtiä ja planeettoja. He haluavat kovasti päästä käymään kaikilla aurinkokunnan hienoilla planeetoilla. Siksi he päättävät eräänä iltana rakentaa raketin ja matkustaa avaruuteen. Jännittävässä kirjassa kaksi päähenkilöä matkaavat halki aurinkokunnan!

Avaruusseikkailu tarjoaa monia jännittäviä kokemuksia kahdelle päähenkilölle, jotka saavat kaikilta planeetoilta sydämellisen vastaanoton. He tapaavat punaisen Marsin, jolla on tulivuoria ja suuren Jupiterin, jolla on myrsky vatsansa päällä. He rakentavat lumiukon jääkylmälle Saturnukselle jolla on kauniit renkaat, ja lentävät varovasti piereskelevän Uranuksen ohi.

Neptunuksella he ovat vähällä jäädä myrskyn vangeiksi, mutta voivat sen jälkeen rentoutua kääpiöplaneetta Plutolla ja nauttia Linnunradan katselusta. Merkurius riemastuu raketin vierailusta, koska se rakastaa leikkimistä. Lopuksi kaunis Venus tulee raketin avuksi ja auttaa sitä palaamaan Maahan, ennen kuin polttoaine loppuu!

Kaksi päähenkilöä lentää myös auringon ohi ja metsästää sieltä auringonsäteen voidakseen viedä sen matkamuistona kotiin.

Kirja on mielikuvituksekas tarina elämästä astronauttina ja avaruusmatkasta, mutta se sisältää myös tietoa auringosta, aurinkokunnan jännittävistä planeetoista ja koko suuresta maailmankaikkeudesta

Tarinan kaksi lasta voivat olla esimerkiksi 4–8-vuotiaat sisarukset, kaksoset tai ystävät.


Kirjoittaja: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Kuvittaja: Jonas Sonne

Ikäryhmä
5–8-vuotiaille
pages
32 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja Nimi avaruusmatkalla

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Lapsi 1 - Tiedot

 
Olet valinnut
Kirjoita lapsen 1 kotipaikkakunnan nimi.

Lapsi 2 - Tiedot

Kirjoita lapsen etunimi. Tämä voi olla ensimmäisen lapsen nuorempi sisarus, kaksonen tai ystävä, joka on yökylässä Lapsen 1 luona.
 

Lapsen 1 (ja mahd. myös lapsen 2) vanhempien tiedot

Kirjoita sen aikuisen nimi, joka asuu lapsen 1 (ja mahd. myös lapsen 2) kanssa. Voi olla mies tai nainen. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.
Kirjoita toisen aikuisen nimi, joka asuu lapsen 1 (ja mahd. myös lapsen 2) kanssa. Voi olla mies tai nainen. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan.

Henkilö tai Henkilöt, jolle lapsi soittaa matkalta

Älä valitse samoja henkilöitä kuin valitsit ylempänä

Kirjoita sen henkilön nimi, jolle Lapsi 1 soittaa avaruusmatkalta. Voi olla mies tai nainen. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan. Voi olla esimerkiksi isovanhempi, kummi, täti tms.
Kirjoita toisen henkilön nimi, jolle Lapsi 1 soittaa avaruusmatkalta. Voi olla mies tai nainen. Tämä henkilö asuu Henkilön 1 kanssa yhdessä. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan. Voi olla esimerkiksi isovanhempi, kummi, täti tms

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.