💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
UUTUUS! Yhteistyössä Disneyn kanssa!
Yksilöitävä lahja
Nimi ja Olaf kirjastonhoitajina

Nimi ja Olaf kirjastonhoitajina

Nimi ja Olaf kirjastonhoitajina

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Ihana ja persoonallinen lastenkirja kaikille lapsille, jotka rakastavat Disneyn Frozen-elokuvia!

Ovatko Anna, Elsa ja muut Frozen-elokuvan hahmot sinunkin lapsesi suosikkeja? Olisiko hänestäkin huikeaa päästä ihanan Disney-tarinan pääosaan yhdessä lumiukko Olafin kanssa? Anna lapsesi sukeltaa Frozen-elokuvista tuttuun taianomaiseen maailmaan, joka on täynnä lämpimiä haleja ja rakkautta kirjoihin!

Tämän personoidun kirjan päähenkilö rakastaa kirjoja, ja hän vierailee mielellään Arendelin kirjastossa ystäviensä Olafin ja Annan kanssa. Mutta eräänä päivänä heitä odottaa ikävä yllätys. Kaupungin kirjasto on sulkemassa ovensa joksikin aikaa, sillä kirjastonhoitaja on lähdössä matkoille.

Onneksi Anna saa mainion idean! Päähenkilömme ja Olaf olisivat loistava kaksikko pitämään huolta kirjastosta parin päivän ajan! Sillä kukapa rakastaisi kirjoja enemmän kuin päähenkilömme ja Olaf?

Kumpikin nauttii olostaan kirjojen keskellä, ja he auttavat kaupungin lapsia löytämään uutta jännittävää luettavaa. Kirjan sivuilla kaksikko kohtaa Annan lisäksi myös Elsan, Kristoffin sekä Sven-poron. Koskaan aikaisemmin kirjastossa ei ole käynyt sellainen kuhina!

Voit valita päähenkilölle housut tai hameen, jonkin yhdeksästä kampausvaihtoehdosta sekä sopivimmat kuudesta ihon- ja hiustenväristä. Näin kirjasta tulee erityinen juuri sinun pienelle Frozen-fanillesi!

Kirja on tehty yhteistyössä Disneyn kanssa.

Ikäryhmä
3–6-vuotiaille
pages
32 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja Olaf kirjastonhoitajina

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveisesi lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsen tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.