Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin 💌
Kirjoita lapsen nimi:
Joulukirja Osa 2!
Yksilöity joulukirja

Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla

23,99 €
Yksilöi kirja

Vuoden jouluseikkailu on täällä! Voit valita, onko kirjassa pääosassa yksi vai kaksi lasta.Ihastuttava joulutarina yhdestä tai kahdesta hurmaavasta päähenkilöstä, jotka saavat mahdollisuuden osallistua jouluvalmisteluihin Joulupukin pajalla. Päähenkilö/Päähenkilöt tapaavat jälleen ”Nimi, Nimi ja lumottu joulu” -kirjasta tutut eläinystävänsä ja pääsevät auttamaan näitä joululahjojen valmistamisessa. Samalla he saavat kokea, mitä kaikkea Joulupukin pajalla oikein tapahtuukaan.

Päähenkilölle/Päähenkilöille selviää pian, että he tarvitsevat aimo annoksen joulumieltä ja taikuutta saadakseen Joulupukin tehtävälistan ajoissa suoritettua. Heidän on nimittäin testattava leluja, paketoitava joululahjoja ja suittava porot lähtökuntoon. Ja kukapa tietää, ehkä he pääsevät takaisin kotiin erityisellä kyydillä...

Kirja on jatkoa ”Nimi, Nimi ja lumottu joulu” -kirjalle, mutta tarinat toimivat oikein hyvin myös erikseen luettuina.

Tämän yksilöidyn lastenkirjan seikkailuun voi osallistua yksi tai kaksi lasta. Kirjan alussa mukana on myös yksi tai kaksi aikuista.

Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen  Kuvittaja: Meike Schneider 
Ikäryhmä
4–9-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen.
Kovakantinen.

Yksilöi Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lasten tiedot

 

Toisen lapsen tiedot

 

Tarinan vanhempi/vanhemmat

Kirjoita vanhemman tai bonusvanhemman nimi. Henkilöä ei ole kuvitettu. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.
Kirjoita toisen vanhemman tai bonusvanhemman nimi. Henkilöä ei ole kuvitettu. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Kuinka käsittelemme dataasi

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.