💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Joulukirja - osa 2!
Yksilöitävä lahja
Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla

Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla

Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Joulupukin pajalla tarvitaan apureita!


Ihastuttava joulutarina yhdestä tai kahdesta päähenkilöstä, jotka saavat mahdollisuuden osallistua jouluvalmisteluihin Korvatunturilla. Lapset tapaavat jälleen Nimi, Nimi ja lumottu joulu -kirjasta tutut eläinystävänsä ja pääsevät auttamaan näitä joululahjojen valmistamisessa. Samalla he saavat kokea, mitä kaikkea Joulupukin pajalla oikein tapahtuukaan.

Päähenkilöille selviää pian, että he tarvitsevat aimo annoksen joulumieltä ja taikuutta saadakseen Joulupukin tehtävälistan ajoissa suoritettua. Heidän on nimittäin testattava leluja, paketoitava joululahjoja ja suittava porot lähtökuntoon. Ja kukapa tietää, ehkä he pääsevät takaisin kotiin erityisellä kyydillä…

Kirja on joulukirjasarjamme toinen osa. Tutustu myös tarinan ensimmäiseen osaan Nimi, Nimi ja lumottu joulu ja jatko-osiin Nimi ja Nimi pelastavat joulun ja Nimi, Nimi ja unohtumaton joulumatka. Yhdessä kirjat muodostavat taianomaisen jouluseikkailun, mutta tarinat toimivat oikein hyvin myös erikseen luettuina.


Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen
Kuvittaja: Meike Schneider

Ikäryhmä
4–9-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lasten tiedot

 

Toisen lapsen tiedot

 

Tarinan vanhempi/vanhemmat

Kirjoita vanhemman tai bonusvanhemman nimi. Henkilöä ei ole kuvitettu. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.
Kirjoita toisen vanhemman tai bonusvanhemman nimi. Henkilöä ei ole kuvitettu. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.