💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Koulun aloitus!
Yksilöitävä lahja
Namn aloittaa koulun

Nimi aloittaa koulun

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Kouluaiheinen kirja kaikille tuleville ekaluokkalaisille!Koulun aloittaminen on merkittävä tapahtuma lapsen elämässä. Useimmat lapset odottavat koulun alkua innoissaan, mutta uusi elämänvaihe saattaa myös jännittää. Lasta kannattaa aina valmistaa mahdollisimman hyvin tuleviin elämänmuutoksiin, sillä hän tuntee olonsa turvalliseksi tietäessään, mitä on tapahtumassa.

Tämän kirjan on kirjoittanut psykologi ja lastenkirjailija Ina Victoria Haller. Kirjassa kuvaillaan tilanteita ja tapahtumia, jotka ovat ajankohtaisia kaikille pienille koululaisille ja heidän perheilleen. Kirja voi auttaa lasta ja vanhempia valmistautumaan koulun alkua varten. Kirjassa kerrotaan koulun alkuun liittyvistä valmisteluista sekä ensimmäisestä koulupäivästä ja sen kulusta: rehtorin tervetulopuheesta, uusien koulukavereiden ja opettajan tapaamisesta sekä ensimmäisen koulupäivän lukujärjestyksestä. Kirjan sivuilla esitetään lapselle koulun alkuun liittyviä kysymyksiä, joiden avulla voitte keskustella uudesta jännittävästä elämänvaiheesta ja sen herättämistä ajatuksista ja tunteista.

Kirja soveltuu ääneen luettavaksi lapsille, jotka ovat aloittamassa koulutiensä, mutta sitä kuuntelevat varmasti mielellään myös aiheesta kiinnostuneet nuoremmat sisarukset. Kirja soveltuu perheille, joiden vanhemmat asuvat yhdessä tai erikseen, yksinhuoltajaperheille sekä perheille, joissa on kaksi äitiä tai isää.

Kirjoittaja: Ina Victoria Haller
Kuvittaja: Christinna Krog Andersen

Ikäryhmä
6–7-vuotiaille
pages
32 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi aloittaa koulun

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsen tiedot

 
 
Kirjoita koulun nimi, jossa lapsi aloittaa. Muista lisätä sana 'koulu'. Esim. Juhannuskylän koulu, Puistolan peruskoulu tai Suutarilan ala-asteen koulu.

Aikuisen tiedot

Kirjoita esim. äiti tai isä. Tämä aikuinen herättää lapsen aamulla ja juttelee lapsen kanssa koulun aloittamisesta. Aikuinen myös saattelee lapsen kouluun ensimmäisenä koulupäivänä.
 
 
 
Kirjoita isä, äiti tai toisen läheisen aikuisen nimi. Tämä aikuinen on mukana lapsen ensimmäisenä koulupäivänä.
 
 
 
Valitse aikuinen, joka ostaa lapsen kanssa repun.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.