💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Joulukirja - osa 1!
Yksilöitävä lahja
Juuso, Nimi ja lumottu joulu

Nimi, Nimi ja lumottu joulu

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Ihana kertomus toisten auttamisesta ja yhdessä tekemisestä – mukana myös ripaus seikkailua ja joulun taikaa!

Kirjan suloiset päähenkilöt odottavat kovasti joulua. He saavat ajan kulumaan metsäleikeissä, ja rakentavat eläimiä kävyistä ja tikusta. He puhuvat siitä, kuinka jännittävää olisi, jos käpyeläimet heräisivät henkiin. Silloin he voisivat viettää maailman ihanimman jouluaaton metsässä eläinten kanssa.

Äkkiä metsän läpi kulkee tuulenvire, tähdenlento suhahtaa yli taivaan ja eläimet heräävät maagisesti eloon.

Niinpä lapsille ja eläimille tulee kiire valmistella maailman ihanin jouluaatto metsässä ja kutsua koolle kaikki rakkaansa. Ja ehkäpä myös Joulupukki poroineen liittyy juhlaan?

Voit valita kirjaan joko yhden tai kaksi päähenkilöä.

Kirja on joulukirjasarjamme ensimmäinen osa. Tutustu myös sarjan jatko-osiin:

Nimi ja Nimi Joulupukin pajalla - 2. osa
Nimi ja Nimi pelastavat joulun - 3. osa
Nimi, Nimi ja unohtumaton joulumatka - 4. osa

Yhdessä kirjat muodostavat taianomaisen jouluseikkailun, mutta tarinat toimivat oikein hyvin myös erikseen luettuina.


Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen
Kuvittaja: Meike Schneider

Ikäryhmä
4–9-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi, Nimi ja lumottu joulu

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).
Valitse kuinka monta lasta tarinassa seikkailee.

Lapsi 1 - Tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
Olet valinnut

Lapsi 2 - Tiedot

Kirjoita toisen lapsen etunimi. Tämä lapsi voi olla ensimmäisen lapsen kaksonen, sisarus, serkku tai ystävä.
 

Aikuisten tiedot

Kirjoita aikuisen nimi. Voi olla esimerkiksi isä, äiti, bonusäiti, isovanhempi, täti tai kummi. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua. Henkilö viettää joulua lapsen/lasten kanssa. Henkilöä ei ole kuvitettu.
Kirjoita aikuisen nimi. Voi olla esimerkiksi isä, äiti, bonusisä, isovanhempi, täti tai kummi. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua. Henkilö viettää joulua lapsen/lasten kanssa. Henkilöä ei ole kuvitettu.

Muut henkilöt, jotka saapuvat juhlimaan joulua metsään.

Tämä henkilö voi olla esimerkiksi sisarus, isoisä, isoäiti tai muu perheenjäsen. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. mummi) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.
Tämä henkilö voi olla esimerkiksi sisarus, isoisä, isoäiti tai muu perheenjäsen. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.