💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Täydellinen nimiäislahja!
Yksilöity lahja
Poster, olet maailman ihanin sinä

Nimi, olet maailman ihanin sinä

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Mitä suloisin kirja siitä, millaista on olla rakastettu juuri omana itsenään! Hieno lahjaidea rakkaalle lapselle.


Kirjan viesti rakkaudesta ja hyväksynnästä on universaali ja koskettava. Kauniiden lorujen muodossa kirja kertoo lapsen rohkeudesta, luovuudesta, uteliaisuudesta, mielikuvituksesta, kunnioituksesta ja auttamisesta, kun lapsi kohtaa suuren maailman kasvaessaan. Kauniit, värikkäät kuvitukset innoittavat keskusteluihin lapsen kanssa. Tätä kirjaa perheet jaksavat lukea yhdessä yhä uudelleen ja uudelleen.

Kirja on kaunis tapa osoittaa arvostusta ja välittämistä esimerkiksi uudelle perheenjäsenelle, syntymäpäiväsankarille tai ihan vain kertoaksesi: olet rakastettu!

Kirjoittaja: Anne Mette K Olesen
Kuvittaja: Debby Rahmalia

Ikäryhmä
0–7-vuotiaille
pages
28 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi, olet maailman ihanin sinä

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsen tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
Olet valinnut
 

Aikuisen / Aikuisten tiedot

Kirjoita esim. äiti tai isä. Voit kirjoittaa myös aikuisen nimen, esim. Julia tai Jussi. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan.
Kirjoita esim. äiti tai isä. Voit kirjoittaa myös aikuisen nimen, esim. Julia tai Jussi. Henkilöä ei ole kuvitettu kirjaan.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.