💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Maatilan eläimet!
Yksilöitävä lahja
Nimi vierailee maatilalla

Maatilan eläimet!
Yksilöitävä lahja

Nimi vierailee maatilalla

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Pieni päähenkilömme on iloinen! Sillä voiko olla mukavampaa tapaa viettää päivä kuin maatilaretkellä rakkaiden aikuisten kanssa?Maatilakirja perheen pienimmille.

Kirjan henkilöt vierailevat maanviljelijä Lassen luona ja näkevät kaikki hänen eläimensä. He näkevät lehmiä laitumella ja laskevat mutakylpyjä ottavia sikoja. He keskustelevat kananpoikien väreistä kanalassa ja katselevat, kuinka maanviljelijä Lasse keritsee lampaita. He leikkivät kanien kanssa, käyvät katsomassa kissanpentuja ja etsivät pientä hiirtä. Ehkäpä pieni ja suloinen päähenkilömme pääsee myös ratsastamaan?

Kirjaa voidaan käyttää myös isovanhempien kanssa ja uus- ja sateenkaariperheissä.

Lapsi pääsee aktiiviseksi osaksi tarinanlukua mm. silittämällä eläimiä, laskemalla niitä, tutkimalla värejä, vilkuttamalla ja puhaltamalla voikukkia!


Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi vierailee maatilalla

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Lapsen tiedot

 
Olet valinnut
Kirjoita lapsen kotipaikkakunnan nimi.

Äidin tai muun naispuolisen aikuisen tiedot

Kirjoita äiti tai naisen nimi. Voi olla esim äiti, äitipuoli, isoäiti, tai muu tärkeä aikuinen. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Isän tai muun aikuisen tiedot

Kirjoita toisen vanhemman nimi. Voi olla isä, isäpuoli, toinen äiti tai muu tärkeä aikuinen. Voi olla mies tai nainen.
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.