💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Vesipedoille!
Yksilöitävä lahja
Nimi ja Nimi merenalaisella seikkailulla

Nimi ja Nimi merenalaisella seikkailulla

Nimi ja Nimi merenalaisella seikkailulla

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Sukella! Ui! Tutki! Hauska seikkailu odottaa pinnan alla!

Valitse kirjaan yksi tai kaksi lasta.
Kirjan rohkea päähenkilö lähtee merikilpikonnan kanssa jännittävälle sukellusretkelle selvittämään kadonneen aarteen mysteeriä.

Matkan varrella kaksikko tapaa leikkisiä delfiinejä, tanssivan klovnikalan, kaikkialle näkevän vasarahain, pikkuruisen merihevosen, jättimäisen kaskelotin ja viimeisenä mustekalan, joka suihkuttaa mustetta suojellessaan salaisuuttaan. Mikä se mahtaa olla?

Tässä kirjassa saat valita itse, lähteekö merenalaiselle matkalle yksi vai kaksi lasta. Lisäksi kirjan alussa on yksi aikuinen sivuhenkilönä.

Tässä valloittavassa kirjassa on kauniita ja värikkäitä kuvia meren eläimistä, ja tarina opettaa lapselle erilaisia asioita merenalaisesta elämästä.


Kirjoittaja: Anna Dybdal
Kirjoittaja: Paula Repo
Kuvittaja: Jonas Sonne

Ikäryhmä
3–7-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja Nimi merenalaisella seikkailulla

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsi 1 - Tiedot

 
Olet valinnut

Lapsi 2 - Tiedot

 

Aikuisen tiedot

Kirjoita aikuisen nimi. Voi olla esimerkiksi. isä, äiti, isovanhempi tai kummi. Aikuinen on kirjan ensimmäisellä aukeamalla.
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.