💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Päiväkotikirja!
Yksilöitävä lahja
Nimi päiväkodissa

Nimi päiväkodissa

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Lapsille, jotka käyvät päiväkodissa tai ovat juuri aloittamassa!Tämän kirjan päähenkilö aloittaa päiväkodissa. Kirja on rakennettu tyypillisen päiväkotipäivän ympärille. Lapsi tuodaan aamulla ja haetaan kotiin iltapäivällä. Kirja kuvaa erilaisia päiväkodin arkeen kuuluvia aktiviteetteja, kuten päiväkotiin tuomista, kokoontumisia salissa, leikkejä, ruokailuja, päiväunia, satuhetkiä, ulkoleikkejä ja kotiin hakemista.

Kirjaa voidaan käyttää apuna päiväkodin alkuvaiheessa. Se voi valmistaa lasta siihen, mitä päiväkodissa käyminen merkitsee ja millaisia muutoksia siihen liittyy. Kirja sopii hyvin myös lapsille, jotka ovat jo aloittaneet päiväkodissa, koska se kuvaa tyypillistä päivää ja kannustaa keskusteluun lapsen kokemuksista päiväkodissa.

Kirjassa esitetään lapselle kysymyksiä päiväkodin arjesta, jotka opettavat päiväkodin rutiineja. Kirja painottaa lapsen motorista ja sosiaalista kehitystä kysymällä mm. millainen on hyvä ystävä. Näin lapsi pääsee aktiiviseksi osaksi tarinaa.

Kirja sopii myös yksinhuoltajaperheisiin, joissa lapsesta huolehtii äiti. Jos äiti on yksinhuoltaja, voit syöttää samat tiedot myös toisen aikuisen tietoihin.

Kirjoittaja: Anna Dybdal
Kirjoittaja: Helena Joy
Kuvittaja: Anja Løfkvist

Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi päiväkodissa

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Lapsen tiedot

 
Kirjoita tähän päiväkodin tai päivähoitopaikan nimi.

Äidin tai muun naispuolisen aikuisen tiedot

Kirjoita äiti tai äidin nimi. Voi olla äiti, äitipuoli tai isoäiti. Tämä nainen herättää lapsen aamulla ja vie hänet päiväkotiin. Jos äiti on yksinhuoltaja, voit syöttää samat tiedot myös toisen aikuisen tietoihin. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Isän tai muun aikuisen tiedot

Kirjoita esim. isä, äiti tai isän, isäpuolen tai äidin nimi. Voi olla joko mies tai nainen. Tämä henkilö hakee lapsen päiväkodista. Jos äiti on yksinhuoltaja, voit syöttää samat tiedot tähän kuin ensimmäiseen kohtaan.
 

Päiväkodin työntekijän tiedot

Kirjoita päiväkodin hoitajan/opettajan nimi. Jos et tiedä hänen nimeään, kirjoita esim. hoitaja, opettaja, päiväkodin hoitaja tms. Voi olla mies tai nainen.

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.