💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Uutuus!
Yksilöity lahja
Nimi ja syntymäpäivämysteeri

Nimi ja syntymäpäivämysteeri

Nimi ja syntymäpäivämysteeri

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Taianomainen mysteerikertomus kaikille syntymäpäiväsankareille!

Tämä viihdyttävä yksilöity kirja vie lukijansa jännittävälle seikkailulle lumottuun Ihmemetsään. Pieni päähenkilömme tapaa kolme ystävällistä otusta nimeltään Keikku, Kuisku ja Vaappu, jotka tarvitsevat apua Vaapun kadonneiden syntymäpäivälahjojen löytämiseen. Kun he kuulevat, että myös päähenkilömme viettää syntymäpäiväänsä, he tietävät tämän olevan täydellinen apuri syntymäpäivämysteerin selvittämiseen!

Kadonneista lahjoista alkunsa saava seikkailu muuttuukin matkan varrella kertomukseksi ystävyydestä, yhdessä tekemisestä ja hauskan syntymäpäivän viettämisestä. Päähenkilömme on innoissaan, kun hän saa auttaa uusia ystäviään ja kokea taianomaisen syntymäpäivän Ihmemetsän tapaan, kuten nähdä puiden tanssivan ja hyppiä syntymäpäiväkakun päällä!

Kauniit, eläväiset kuvitukset ja taianomainen syntymäpäivämysteeri tekevät kirjasta täydellisen syntymäpäivälahjan tärkeälle lapselle.

Kirjoittaja: Dan Woolbarn
Kirjoittaja: Rune Thyboe Vejersø
Kuvittaja: Debby Rahmalia

Ikäryhmä
3–7-vuotiaille
pages
28 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja syntymäpäivämysteeri

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsen tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.