💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Talviseikkailu! 1-3 lasta!
Yksilöitävä lahja
Leon?utm source=webpage?utm source=webpage, Nimi ja Nimi  ja talven taikalyhty

Nimi, Nimi ja Nimi ja talven taikalyhty

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Koe talven taika! Tämä ihastuttava yksilöity lastenkirja kertoo rohkeista lapsista, satumaisista lumihiutalekeijuista, uljaista talven eläimistä ja Talvikuningattaren taikalyhdystä!Kaukana pohjoisessa, upeassa talvipalatsissaan asuu Talvikuningatar, joka hallitsee kaikkia talven eläimiä ja ihmisiä. Kuningatar järjestää joka vuosi mahtavan talvijuhlan ja valaisee taivaan upeilla revontulilla, joiden värikäs loiste antaa toivoa kaikille talven pimeyden keskellä. Revontulet saavat voimansa ikivanhasta lyhdystä, jonka Talvikuningatar on saanut lahjaksi yötaivaan hengeltä tuhansia vuosia sitten.

Mutta tänä vuonna taikalyhdyn liekki on sammumaisillaan, ja ainoastaan eläinten äänet voivat saada lyhdyn liekin loistamaan jälleen kirkkaana. Pelastaakseen taikalyhdyn liekin Talvikuningatar lähettää keijunsa lyhdyn kanssa pohjoisen eläinten keskuuteen. Mutta lyhty on painava ja matka pitkä ja raskas, ja keijut tarvitsevat apua. Kirjan päähenkilöt ovat täydellisiä tehtävään, mutta matka ei ole helppo!

Kirjan tunnelmallisen kaunis kuvitus kertoo jännittävästä matkasta pohjoiseen, ja sen tarina osoittaa, että kaikki on mahdollista, kun autamme toinen toistamme.

Voit yksilöidä kirjaan yhden, kaksi tai kolme päähenkilöä.


Kirjoittaja: Stinne Lykke Valentin Nordvig
Kuvittaja: Sarah Conradsen

Ikäryhmä
5–8-vuotiaille
pages
32 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi, Nimi ja Nimi ja talven taikalyhty

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).
Valitse kuinka monta lasta tarinassa seikkailee.

Lapsi 1 - Tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
Olet valinnut
 

Lapsi 2 - Tiedot

Kirjoita 2. lapsen etunimi. Tämä lapsi on hieman pidempi kuin lapsi 1. Voi olla vanhempi sisarus, serkku tai kaveri.
 
 

Lapsi 3 - Tiedot

Kirjoita 3. lapsen etunimi. Tämä lapsi on hieman pienempi kuin lapsi 1. Voi olla esim. nuorempi sisarus, serkku tai kaveri.
 
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.