💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Joulukirja pienimmille!
Yksilöity joululahja
Nimi viettää joulua

Nimi viettää joulua

26,99 € 26,99 €
Yksilöi kirja ⬇

Jouluinen klassikko viimein saatavilla myös suomeksi!

Tämä yksilöity kirja on jo monena jouluna ehtinyt ilahduttaa lukemattomia lapsia, ja viimeinkin se on saatavilla myös suomeksi! Kirja on tarkoitettu kaikille lapsille ja perheille, jotka rakastavat joulua. Suloinen pieni päähenkilömme puuhastelee iloisissa tunnelmissa joulukuun alusta aina aattoiltaan asti rakkaiden aikuisten kanssa.

Yhdessä perhe askartelee joulukoristeita, rakentaa lumiukon, kelkkailee ja leipoo piparkakkuja. Lapsi myös paketoi itse tekemiään joululahjoja ja pääsee mukaan hakemaan metsästä hienoa joulukuusta, jonka perhe myös koristelee yhdessä. Jouluaattona perhe viettää juhla-aterian ääressä, ja illan päätteeksi he kerääntyvät avaamaan lahjoja kuusen ympärille.

Kirja sopii perheen pienimmille, 0–4-vuotiaille lapsille. Se toimii erinomaisesti vaikkapa muistona lapsen ensimmäisestä joulusta.

Tässä yksilöidyssä joulukirjassa lapsi pääsee aktiiviseksi osaksi tarinaa esimerkiksi harjoittelemalla kynttilän puhaltamista, taputtamalla hienolle joulukuuselle ja vilkuttamalla joulupukille.

Kirjoittaja: Anna Dybdal
Kirjoittaja: Helena Joy
Kuvittaja: Sarah Conradsen

Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi viettää joulua

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 300 merkkiä).

Lapsen tiedot

Kirjoita lapsen etunimi.
 
Olet valinnut

Äidin tai naispuolisen aikuisen tiedot

Kirjoita äiti, äidin nimi tai muun naispuolisen aikuisen nimi. Kirjassa lapsi viettää joulua tämän aikuisen kanssa.

Isän tai toisen aikuisen tiedot

Kirjoita isä, isän nimi tai muun aikuisen nimi. Kirjassa lapsi viettää joulua tämän aikuisen kanssa. Voi olla mies tai nainen.
 
Skriv navnene på de ekstra børn, der indgår i historien. Ved to personer indsættes et og imellem navnene. F.eks. Ida og Magnus.

Joulukirkko

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.