💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!💌 Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin!
Kirjoita lapsen nimi:
Tapaa villieläimet!
Yksilöitävä lahja
Nimi ja villieläimet

Nimi ja villieläimet

Nimi ja villieläimet

24,99 € 24,99 €

Yksilöi kirja ⬇

Yksilöity villieläinkirja perheen pienimmille!

Kirjasta löytyy myös versio kahdelle lapselle: Nimi, Nimi ja villieläimet.Ihana päähenkilömme rakastaa eläimiä ja leikkii leijonaa omassa huoneessaan. Onneksi aikuiset tahtovat myös olla mukana leikissä. Yhdessä he leikkivät lähtevänsä katsomaan kaikkia Afrikassa asuvia jännittäviä eläimiä.

Savannilla he näkevät elefantin, joka pesee poikastaan. He näkevät myös uteliaita, raidallisia seeproja ja nälkäisiä kirahveja. He näkevät vedessä krokotiileja, jotka rakastavat olla piilosilla virtahepojen kanssa. Virtahevot piereskelevät niin, että vesi kuplii. He näkevät myös karjuvan leijonan, nopean gepardin, tanssivia flamingoja, aivastelevan sarvikuonon ja röyhkeitä apinoita, jotka nappaavat banaaneja eväskorista.

Kirja sopii mainiosti 0–4-vuotiaille lapsille.

Kirja sopii perheisiin, joissa on sekä isä että äiti, mutta myös yksinhuoltajaperheisiin, uusperheisiin ja sateenkaariperheisiin.

Lapsi pääsee tässä henkilökohtaisessa lastenkirjassa aktiiviseksi osaksi tarinaa töräyttelemällä kuin elefantti, karjumalla kuin leijona, piereskelemällä kuin virtahepo, näyttämällä kieltä kuin kirahvi ja paljon muuta!

Kirjoittaja: Anna Dybdal
Kirjoittaja: Helena Joy
Kuvittaja: Sarah Conradsen

Trustpilot Stars    number of reviews    Trustpilot Logo
Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Saatavilla
Saatavilla
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.
Kovakantinen, vahva paperi 200 gr.

Yksilöi Nimi ja villieläimet

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Lapsen tiedot

 
Kirjoita lapsen kotipaikkakunnan nimi.

Äidin tai muun naispuolisen aikuisen tiedot

Kirjoita 'äiti' tai äidin nimi. Voi olla äiti, äitipuoli tai isoäiti. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Toisen vanhemman tiedot

Kirjoita 'isä' tai isän nimi. Voi olla isä, isäpuoli, toinen äiti tai muu tärkeä aikuinen. Voi olla mies tai nainen. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan.
 

Lisää lahjapakkaus

Kirja saapuu paketoimattomana.


Kuinka käsittelemme dataasi 🛡

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.