Ilmainen toimitus yli 45€ tilauksiin 💌
Kirjoita lapsen nimi:
Villieläimet!
Yksilöity villieläinkirja

Nimi ja villieläimet

23,99 €
Yksilöi kirja

Yksilöity eläinkirja pienille lapsille.

Kirja sopii myös kahdelle lapselle: "Nimi", "Nimi" ja villieläimet.Ihana päähenkilömme rakastaa eläimiä ja leikkii leijonaa omassa huoneessaan. Onneksi aikuiset tahtovat myös olla mukana leikissä. Yhdessä he leikkivät lähtevänsä katsomaan kaikkia Afrikassa asuvia jännittäviä eläimiä.

Savannilla he näkevät elefantin, joka pesee poikastaan. He näkevät myös uteliaita, raidallisia seeproja ja nälkäisiä kirahveja. He näkevät vedessä krokotiileja, jotka rakastavat olla piilosilla virtahepojen kanssa. Virtahevot piereskelevät niin, että vesi kuplii. He näkevät myös karjuvan leijonan, nopean gepardin, tanssivia flamingoja, aivastelevan sarvikuonon ja röyhkeitä apinoita, jotka nappaavat banaaneja eväskorista.

Kirja sopii mainiosti 0–4-vuotiaille lapsille.

Kirja sopii perheisiin, joissa on sekä isä että äiti, mutta myös yksinhuoltajaperheisiin, uusperheisiin ja sateenkaariperheisiin.

Lapsi pääsee tässä henkilökohtaisessa lastenkirjassa aktiiviseksi osaksi tarinaa töräyttelemällä kuin elefantti, karjumalla kuin leijona, piereskelemällä kuin virtahepo, näyttämällä kieltä kuin kirahvi ja paljon muuta!

Kirjoittaja: Anna Dybdal  Kirjoittaja: Helena Joy  Kuvittaja: Sarah Conradsen 
Ikäryhmä
0–4-vuotiaille
pages
24 sivua
delivery time
5-7 arkipäivää
Joutsenmerkki
Joutsenmerkki
Kovakantinen.
Kovakantinen.

Yksilöi Nimi ja villieläimet

Valitse kirjan koko

Kirjoita tähän yksilöidyt terveiset lapselle. Älä käytä hymiöitä – ne eivät valitettavasti näy tekstissä. Teksti tulee kirjan ensimmäiselle sivulle, ennen tarinaa (max 160 merkkiä).

Lapsen tiedot

 
Kirjoita lapsen kotipaikkakunnan nimi.

Äidin tai muun naispuolisen aikuisen tiedot

Kirjoita 'äiti' tai äidin nimi. Voi olla äiti, äitipuoli tai isoäiti. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan. Muista kirjoittaa perheenjäsenyyttä kuvaavat sanat yms. (esim. äiti) pienellä alkukirjaimella ja nimet (esim. Maija) isolla alkukirjaimella, ellet toisin halua.

Toisen vanhemman tiedot

Kirjoita 'isä' tai isän nimi. Voi olla isä, isäpuoli, toinen äiti tai muu tärkeä aikuinen. Voi olla mies tai nainen. Kirjoita nimi siinä muodossa kuin haluat sen kirjaan.
 

Kuinka käsittelemme dataasi

Kaikki kerätty tieto on salattua. Tietosi ei ole saatavilla Paras Kirjani työntekijöille tai Paras Kirjani yhteistyökumppaneille, ellet itse ota meihin yhteyttä tilaukseesi liittyen. Luovuttamiasi tietoja käytetään ainoastaan tilauksesi käsittelyyn, tuotantoon ja toimitukseen. Voit milloin tahansa pyytää tietojesi päivittämistä tai poistamista.